Costel Alexe a fost invitat să se retragă din toate funcţiile

0

Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, susţine că şeful Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Costel Alexe, ar trebui să demisioneze din toate funcţiile şi să lase instituţiile statului să investigheze toate acuzaţiile care i se aduc.

 

“A fost total dezinteresat de problemele ţării. În schimb, se pare că singura lui grijă era cum să mai folosească funcţia pentru a se îndestula alături de gaşca lui. Aşa se face că, în timp ce Iaşul se confrunta cu mari probleme de poluare, iar pădurile seculare de la Dobrovăţ-Bârnova erau puse la pământ, ministrul Alexe nu ştia cum să mai trimită materiale şi oameni ca să îi ridice domeniul de la Sculeni”, susţine liderul PSD Iaşi, Maricel Popa.

El cere instituţiilor statului să investigheze relatările din presă privind faptul că 300 de metri cubi de cherestea ar fi ajuns ca sponsorizare la Sculeni, pe proprietatea familiei Alexe, iar lemnul ar proveni din zone în care sunt reclamate multe defrişări ilegale.

“Tot din presă aflăm că angajaţi din cadrul Ministerului Mediului (Apele Române), condus de Costel Alexe în 2020, au muncit pe domeniul de la Sculeni. După ce termină verificările legate de angajarea fostei chelneriţe, Corpul de Control al premierului poate verifica şi ce căutau angajaţi ai Apelor Române pe moşia lui Alexe de la Sculeni. Are vreo legătură faptul că la conducerea Apelor Române la Iaşi este pus cumătrul lui Costel Alexe, ambii exponenţi de frunte ai peneliştilor ieşeni?”, mai afirmă senatorul PSD Maricel Popa.

Soția lui Kim Jong-un a reapărut în public

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele