UPDATE: Costel Cășuneanu: “Sunt boul cel mai mare, sunt boul de serviciu”

0

Omul de afaceri Costel Cășuneanu a fost adus, marți după-amiază, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploiești pentru a fi audiat în dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani în care anchetatorii au efectuat percheziții în mai multe județe. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Costel Cășuneanu pare să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice. Înainte de audieri, omul de afaceri Costel Căşuneanu a făcut circ în faţa sediului parchetului.

Citiți și În desfășurare: Regele asfaltului Costel Cășuneanu, vizat în dosarul de evaziune și spălare de bani al Ploiești

Milionarul a avut un discurs cel puţin original în faţa jurnaliştilor. Mai mult, omul de afaceri s-a luat şi de poliţiştul care îl însoţea. “Stai mă, nu mă mai ţine de mână, că n-am făcut nimic, te îmbrăcaşi repede cu poliţia”.

Reporter: Ştiţi de ce aţi fost adus?

Costel Căşuneanu: Ete, d-aia, că aşa vrei tu, că nu aveţi pe cine mai lua la rangă.

Reporter: Dar sunteţi vinovat de ceva?

C. C.: Căcat, de nimic, să vă fie ruşine tuturor, sistemului şi vouă.

R: Dar ştiţi de ce aţi fost adus?

CC: Eee, de ce am fost adus. Stai mă, nu mă mai ţine de mână, că n-am făcut nimic, te îmbrăcaşi repede cu poliţia. (Căşuneanu se adresează unui poliţist) Alo, n-am nicio problemă. Nu sunt vinovat, n-am făcut nimic.

R: Şi atunci de ce v-au adus?

CC: Că nu-i plac sistemului. Că m-a achitat la Curtea de Apel Târgu Mureş şi nu le convine. Sistemul e împotrivă.

R: Împotriva la ce?

CC: Lasă o leacă telefonul mai jos. Împotriva la oamenii care sunt nevinovaţi şi care-i f_t aştia.

R: S-au făcut percheziţii la dvs acasă, la societate?

CC: Ai înnebunit?

R: Eu întreb, n-am înnebunit.

CC: Dacă nu ai înnebunit, atunci stai liniştită. Aveţi nişte întrebări din astea aşa. Spuneau aştia care m-au adus aici dacă sunt percheziţii, nu mă întrebi pe mine. Dar vă place, voi ăştia de la Prahova sunteţi foarte tare, foarte şmecheri.

R: Aţi făcut evaziune fiscală?

CC: Mai prost ca mine n-a fost nimeni. 3500 de angajaţi în România şi am plătit toate taxele şi impozitele de când mă freacă ăştia de 9 ani n-am mai putut să le plătesc pe toate, dar le voi plăti. Şi să vă fie ruşine că n-aţi fost în stare să scrieţi că un om care a avut 3.500 de angajaţi şi-a plătit întotdeauna taxele şi impozitele. N-am avut treabă cu drumuri, cu cacaturi … M-aude o ţară întreagă sunt convins şi veţi face un mare show din asta de n-aveţi treabă. Dar vreau să vă spun că nimeni n-a spus că am trei fabrici, că n-am avut nicio treabă cu drumuri, cu statul până în 2004 – 2005 şi că de-acolo mi s-a tras că mi-aţi pus o etichetă. Acum cu respectul de rigoare să ştergeţi cuvintele urâte pe care le-am spus.

R: Dar cine credeţi că e vinovat că aţi ajuns aici?

CC: Nimeni, eu sunt boul cel mai mare, sunt boul de serviciu.

R: De ce sunteţi acuzat?

CC: De nimic. Îs cu porcul aştia. Mă duc la ei acuma, n-au nicio treabă. M-a achitat instanţa, că aşa mi-aţi spus şi cu Stăvărache de la Bacău. Am fost achitat, aţi scris vreun cuvânt voi ăştia şmecheri din Ploieşti? Nu, vă place…

R: În ce dosar aţi fost achitat?

CC: Stai aşa şefa, tu eşti şmecheră, dar ascultă-mă pe mine. Deci lasă jos aparatul să-ţi văd ochii. Nu te ascunde // (către poliţist) Lăsaţi domnul, nu vă mai grăbiţi, că mă duc. Aaaa, deja vreţi .. M-aţi spus că vai nu vă cheamă nimeni, nu vă filmează nimeni. Iaca m-ai adus, acum să le răspund şi eu /// Dacă vrei să-ţi răspund, lasă aparatul mai jos, puiu. La Curtea de Apel Târgu Mureş a fost un dosar cu Stavarache în care am fost achitat şi n-am avut nicio treabă. Aţi scris? Nu. Mâine dacă m-aţi vedea mort, probabil v-aţi bucura. Dacă aş mai trăi, aţi spune al dracului nu mai poate de bine. Nu mai fiţi răi cu semenii voştri, cu românii, ne-aţi adus să ne mâncăm, să ne omorâm, să ne distrugem. Vreau să vă spun că aveţi un mare merit în treaba asta. Dar să nu uitaţi, ne mâncăm mai rău decât şerpii.

Sursă interviu: RomâniaTV

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele