Crăciunescu, despre salariul uriaș al lui Gino Iorgulescu: „Nu-mi vine să cred, zici că suntem un paradis” (AUDIO)

0

După ce Ziarul Financiar a publicat topul celor mai mari lefuri pe contract legal de muncă din România, a reieșit că pe primul loc este un angajat al unui for sportiv care câștigă lunar 23.000 de euro, net.

Nu toate datele persoanei sunt publice, dar toate indiciile duc spre Gino Iorgulescu, președintele LPF, pentru că potrivit sursei citate, prima poziție este ocupată de un angajat cu funcția de „președinte organizație profesională națională”, ce lucrează cu cod CAEN 9310, care are ca obiect „alte activități sportive”.

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a comentat, în direct la „Sport Total FM”, informațiile referitoare la salariul șefului de la LPF, acesta considerând că suma este una uriașă pentru rezultatele forului:

E ceva incredibil, nu-mi vine să cred. Când spuneam în SUA, când am mai fost, ce salarii sunt în România și ce pensii, ălora nu le venea să creadă, ziceau că nu se poate așa ceva, că este imposibil. Zici că suntem în paradis. Eu nu pot să înțeleg salariul ăsta. Și barem dacă s-ar vedea și niște rezultate, să se vadă că se face ceva”, a declarat Crăciunescu.

Amintim, Gino Iorgulescu este președintele LPF din 2013, fiind ales în această funcție după 17 ani în care Dumitru Dragomir a condus Liga Profesionistă de Fotbal din România.

Întreaga discuție poate fi ascultată mai jos, lângă link-ul spre articolul original:

https://sptfm.ro/ion-craciunescu-despre-cel-mai-mare-salariu-din-romania-posibil-al-lui-gino-iorgulescu-nu-mi-vine-sa-cred-zici-ca-suntem-un-paradis-eu-nu-pot-sa-inteleg/

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele