Crește numărul școlilor închise din cauza gripei

0

Ministerul Educaţiei a transmis, miercuri, că numărul unităţilor de învăţământ închise parţial din cauza gripei sezoniere este n creştere, fiind afectaţi peste 3.700 de elevi. Doar în Bucureşti sunt afectate 47 de unităţi de învăţământ, iar primarul Gabriela Firea a precizat că doar în unităţile de stat sunt înregistrate 1.905 de cazuri de gripă.

Potrivit Ministerului Educaţiei, situaţia centralizată a unităţilor închise parţial din cauza gripei, la nivel naţional arată în felul următor:
– În Bucureşti sunt 47 unităţi de învăţământ închise parţial;- În judeţul Brăila este o unitate de învăţământ;- În judeţul Sibiu sunt o unitate de învăţământ; – În judeţul Suceava sunt 2 unităţi de învăţământ;- În judeţul Tulcea este o unitate de învăţământ;- În judeţul Călăraşi este o unitate de învăţământ;- În judeţul Girugiu este o unitate de învăţământ;- În judeţul Ilfov este o unitate de învăţământ.

În plus, în judeţul Ilfov este o unitate de învăţământ închisă integral.”3.708 de elevi sunt afectaţi (a nu se înţelege bolnavi) de suspendarea cursurilor din aceste unităţi de învăţământ”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Citește și: Circ fără pâine cu Gabriela Firea și consilierii PSD la Primăria Capitalei

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele