Creșterea salariilor medicilor trebuie să coincidă cu eradicarea flagelului numit şpagă sau plic

0

„Creşterile succesive ale veniturilor din Sănătate trebuie să coincidă cu eradicarea flagelului numit şpagă sau plic”, atrage atenţia fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și Cultură, Gigel Ştirbu i-a pus gând rău lui George Ivaşcu

„Dincolo de bulibăşeală creată de doamna Olguţa&Co. în sistemul sanitar şi de noile inechităţi create de legislaţia proastă promovată de PSD-ALDE, creşterile succesive ale veniturilor din acest domeniu trebuie să coincidă cu eradicarea flagelului numit şpagă sau plic”, arată fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Acesta îi îndeamnă pe români să nu mai dea şpagă în spitale. „Dacă vi se cere, sunaţi aici: 0800.806.806 (hotline anticorupţie în spitale lansat în 2016)”, a atras atenţia fostul şef de la Sănătate.

„Nu doar pentru că este inuman şi discriminatoriu faţă de cei mai vulnerabili oameni din societatea noastră – cei săraci care ajung la spital, nu doar pentru că este dezonorant şi de neacceptat atât pentru pacient cât şi pentru medic/asistenţă/infirmieră/brancardier, nu pentru că este ilegal, indiferent dacă este primit înainte sau după intervenţie/tratament, ci pentru că felul în care arată şi funcţionează astăzi sistemul sanitar este şi rezultatul corupţei din sistem, al cărei simbol este chiar acest mic, acest nenorocit #plic”, a conchis Voiculescu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele