Creștinii Liviu și Gabriela între Vechiul și Noul Testament

0
- Reclama -

În contextul în care Gabriela Firea a fost întrebată ce pildă din Biblie i s-ar potrivit lui Liviu Dragnea, primarul general al Capitalei a declarat în vinerea mare, că merge mereu pe principiul „să întorci şi celălalt obraz”.

Citiți și Țiriac, Rădulescu și alți ”experți ” ne cer să nu mai fim atât de înapoiați în ceea ce privește atitudinea față de corupție

„Eu cred în echipa noastră şi în oameni, pentru că şi domnul Dragnea este un om credincos. Am fost împreună într-o delegaţie oficială în Israel, când eram senator, iar ulterior ne-am rugat la Mormântul Sfânt. Am fost în aceea zonă deosebit de specială, unde nu ai cum să minţi, nu ai cum să fii falsă şi nu ai cum să interpetezi un rol, pentru că imediat cei de faţă şi-ar da seama că faci ceva de protocol, şi nu din suflet”, a declarat Gabriela Firea, vineri, la Antena 3.

Întebată ce pildă i s-ar potrivit lui Liviu Dragnea, şeful partid, Gabriela Firea a declarat că merge pe principiul „să întorci şi celălalt obraz”.

„Mi-au rămas în amintire acele momente speciale din Israel, cu acei omeni din delegaţia oficială. Legat de pilde. Eu întodeauna sunt de principiul să întorci şi celălat obraz, nu dinte pentru dinte, apropo de Noul şi Vechiul Testament”, a declarat Gabriela Firea, pentru Mediafax.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele