Crin Antonescu îl susține pe Dragnea, dar și Guvernul Dăncilă: “Nu trebuie să demisioneze pentru eșecul referendumului.”

0

Crin Antonescu e de părere că eșecul referendumul nu trebuie decontat politic! La România TV, fostul președinte al PNL a surprins, declarând că nici Viorica Dăncilă, nici Liviu Dragnea, nu trebuie să demisioneze pentru că pragul de 30% nu a fost atins la referendumul pentru familie.

Antonescu a punctat că atât Dăncilă, cât și Călin Popescu Tăriceanu au avut discuții cu oficialii europeni despre situația din justiție, dar s-au întors în România cu un mesaj pentru nesusținerea referendumului.

”Nu știu cine a vândut referendumul, nu știu cine l-a cumpărat. Dacă ar fi trecut referendumul nu s-ar fi întâmplat nimic rău, din punctul meu de vedere. Eu am votat pentru. Domnul Tăriceanu s-a dus, la Bruxelles, cu problema protocoalelor și s-a întors cu problema referendumului. Dar, nu cred că din cauza Bruxellesului a eșuat referendumul. Unii au vorbit despre căsătoria dintre om și capră, alții despre căsătoria dintre femeie și cocoș, unii au crezut că e despre Dragnea.

Eșecul referendumului nu e motiv de demitere a unui guvern, sunt multe alte motive pentru demitere. Din funcția de președinte al unui partid, de exemplu al PSD, nu se pleacă atunci când vor opozanții sau oamenii, ci când vrea partidul. Dragnea nu trebuie să își dea demisia din cauza eșecului referendumului.”, a declarat Crin Antonescu la România TV.

Citește și Considerat unul din cei mai slabi miniștrii, Dănuț Andrușcă îi critică pe cei care îi cer demisia:Niște plagiatori, farisei și incompetenți

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele