Crin Bologa, noul șef al DNA denunță filajul la ziariști și magistrați

0
dna
- Reclama -

Crin Bologa, noul șef al DNA, a criticat într-o declarație pentru HotNews.ro operațiunea de spionare de către presupuși paparazzi RTV a doi jurnaliști și a doi magistrați.

 

„Nu e normal că a existat un filaj. Sunt corecte și firești prieteniile între oameni, indiferent de meseriile lor, dacă nu se interferează cu deontologia. Mai departe să își facă treaba structura de parchet care s-a sesizat în acest caz”, a declarat Bologa.

România TV, post de televiziune controlat de fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă, fugar în Serbia, a difuzat vineri seara imagini cu Horațiu Radu, procurorul șef adjunct al procurorului general, judecătorul Răzvan Păştilă şi jurnaliştii Alex Costache şi Cosmin Savu. Ei au fost filmați într-un restaurant din Capitală, iar imaginile au fost preluate de Gândul şi de Evenimentul Zilei, fiind prezentate ca fiind „dovada” unei pretinse conspiraţii împotriva noilor procurori şefi numiţi de președintele Klaus Iohannis. Toți cei trei patroni ai instituțiilor de presă care s-au cartelizat pe acest subiect au dosare penale în diferite stadii.

Citește și: UPDATE: Instrument inventat de infractorul Dragnea și penalul Vâlcov, în slujba baronilor PSD, ajuns în fața DNA. Ion Ghizdeanu, fostul șef, s-a prezentat la Judecătorie

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele