Cristina Neagu nu a putut dribla coronavirusul

0

Cristina Neagu a fost confirmată pozitiv la testul RT-PCR pentru diagnosticarea Covid-19, test efectuat săptămâna trecută.

 

“Încă de la început, dorim să îi asigurăm pe toţi fanii echipei noastre şi ai Cristinei Neagu de faptul că starea generală de sănătate a sportivei este una bună, fiind în legătură permanentă cu staff-ul medical al echipei. Handbalista de la CSM Bucureşti se află în izolare şi se supune tuturor protocoalelor ce trebuiesc respectate.

Testele repetate la care sunt supuse jucătoarele noastre au făcut ca situaţia să fie în permanenţă sub control. Ţinem să precizăm că, înainte de a fi depistată pozitiv, Cristina Neagu nu a intrat în contact cu nicio altă coechipieră. Atât sportivele care au fost convocate la loturile naţionale, cât şi cele care s-au aflat în pregătire la Bucureşti au fost testate de minimum 2 ori de la apariţia acestui caz, toate rezultate fiind negative. În aceste condiţii, deplasarea echipei CSM Bucureşti în Norvegia, pentru partida cu Vipers Kristiansand, meci contând pentru etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor, nu este în pericol”, a anunţat CSM Bucureşti.

UDMR se opune amânării alegerilor parlamentare

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele