Cristina Neagu poate să reintre duminică, la Lublin

0
Cristina Neagu, de la nationala de handbal a Romaniei, in meciul cu Norvegia, contand pentru grupa B preliminara a Campionatului European Feminin, in sala Phoenix din Debrecen, Ungaria, duminica, 7 decembrie 2014. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

Cristina Neagu a început antrenamentele alături de echipă, iar genunchiul operat a reacționat foarte bine. Starul bucureștean ar putea juca în meciul din Polonia, în Liga Campionilor.

 

Vești excelente pentru CSM București și pentru naționala feminină a României. Cristina Neagu a reînceput antrenamentele după operația de ligamente suferită la genunchiul drept în luna ianuarie.

Interul stânga a tot amânat revenirea, având încă dureri la genunchi, după probele de efort la care a fost supusă. Acum însă, totul pare OK.

“Cristina a început să se antreneze alături de echipă, iar reacția pe care o are genunchiul e foarte bună”, a declarat antrenorul CSM-ului, Adrian Vasile. Nu va juca însă azi, în partida de campionat, cu Universitatea Cluj (ora 15:30, TVR HD).

“Dacă totul decurge perfect, sperăm să poată intra la Lublin. Dacă nu, ori cu Corona Brașov, ori cu Esbjerg, pe teren propriu, săptămâna viitoare. Oricum, e pe drumul cel bun și mai sunt doar câteva zile de așteptat”, a spus bucuros Adi Vasile.

“Dacă mă întrebi când îmi doresc eu, îți spun că mâine, dar ceea ce e important e că genunchiul reacționează foarte bine la tot ceea ce am făcut la antrenamente. Sunt cele mai bune semne la care puteam să sperăm”, a subliniat tehnicianul.

Andrea Lejici și Carmen Martin nu vor juca nici ele la Cluj. “Dacă vor intra la Lublin sau la Brașov este încă sub semnul întrebării. Cu siguranță, săptămâna viitoare, cu Esbjerg, le vedem în teren pe amândouă”, a declarat Vasile.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele