CT Popescu vorbește despre politicianul ucigaș Chițoiu și medicul șpăgar Beuran

0

Politicieni care omoara cu sânge rece oameni nevinovați pe străzile României, apoi merg la spital pentru răni închipuite, sau medici cu milioane de euro în conturi sau în pereți din salarii de mizerie, sunt personajele cu care trăim zilnic, cu care suntem obligați să interacționăm.

Acest tip de oameni există pentru că justiția e strâmbă, incapabilă să se reformeze, dar există și din cauza nepăsării noastre.

Este chiar revoltător dacă incerci să afli de pe forumuri specializate care este nivelul de șpagă pe care oamenii o pregătesc pentru vizita la medic, la stat, la medici precum Beuran sau chiar la el.

Justițiarii de la DNA își iau oare notițe, încearcă și google search?

Cristian Tudor Popescu a tranșat la Digi, simplu, aceste adevăruri, Chițoiu sau Beuran sunt doar două exemple.

„După aceea, a fost purtat cu un fular Burberry la gât – ca să acopere rănile groaznice produse de glonț – la Spitalul Floreasca, la dl. Beuran, care a fost în clipe grele alături de el. Ce avea dl. Năstase? Avea fix o zgârietură de pițigoi, aici, pe undeva (arată zona laterală a gâtului – n.r.). Asta era tot ce avea și probabil că în situația asta, dl. Beuran, în clipe grele, l-a gâdilat sub bărbie, sub gușuliță, pe dl. Năstase, că altceva ce să-i facă?” – a comentat sarcastic Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Cap limpede” .

„Ce-o mai fi cu Chițoiu? Oamenii aceia omorâți de el au început să putrezească”

„Și dl. Năstase a ocupat un pat, atunci, la Spitalul Floreasca, așa cum a făcut ăsta, care a dispărut acum din peisaj, Chițoiu – ce-o mai fi cu el? Oamenii aceia omorâți de el au început să putrezească, Chițoiu cred că zburdă liber pe câmpii în continuare și n-o să facă nicio zi de pușcărie, după cum am spus de la bun început. Și Chițoiu a ocupat, zile în șir, nu numai un pat, ci și Terapia Intensivă de la Spitalul Floreasca, după care s-a cărat pur și simplu din spital, n-avea nici pe dracu și a dispărut.

Citește șiDaniel Chițoiu, pus oficial sub învinuire pentru ucidere din culpă

Dl Năstase – la fel. A stat atunci într-un pat în care putea să fie internat un bolnav grav cu adevărat, dl. Năstase neavând nimic. Decât rău de pârnaie. În formă agravată, e adevărat. Avea rău de pârnaie și l-a tratat dl. Beuran împreună cu un alt chirurg de atunci, Brădișteanu”, a reamintit CTP.

„Dl. Beuran, un mare luptător anticorupție. L-aș asemui cu Vlad Țepeș”

„Dl. Beuran, să știți, e un mare om, vă rog frumos”, a spus ironic CTP, înainte de urmări imaginile cu dr. Beuran ieșind, vineri, de la instanța care a decis cercetarea lui în arest la domiciliu. Laieșire, dr. Beuran a fost întâmpinat de un mic grup de susținători, care i-au scandat numele. Mircea Beuran este acuzat că ar fi primit mită 10.000 de euro de la un alt cadru medical, pentru a-i aranja acestuia un post de asistent la Universitatea de Medicină Carol Davila.

Citește Magistrații au respins cererea procurorilor pentru arestarea lui Mircea Beuran și au decis arest la domiciliu

„Oamenii aceștia sunt eroii care își apără eroul”, a comentat CTP imaginile cu susținătorii medicului. „Istoria îi va consemna, pentru că dl. Beuran este un mare luptător anticorupție! Eu l-aș asemui cu Vlad Țepeș”, a spus CTP.

„Da! Păi ce-a făcut dl. Beuran? (…) Ce se spune în rechizitoriu? Că dl. Beuran a luat la cutiuță 10.000 de euro – când am văzut 10.000 de euro, am zis dom’le, cam puțin, nu? Pentru ditamai celebrul, chirurgul mondial Beuran, numai 10.000 de euro?! Mă rog… – a luat 10.000 de euro de la o doamnă, tot medic, pentru a o pune într-un post universitar la „Carol Davila”. Și ce-a făcut dl. Beuran?

A luat banii și dup-aia ce a făcut? A folosit țeapa! Că de-aia v-am spus că e Vlad Țepeș omul ăsta! Omul ăsta a vrut să omoare corupția cu țeapa, domnule! I-a dat țeapă lu’ asta! Asta care a venit cu 10.000 de euro, i-a dat țeapă. Adică, s-a făcut pierdut, aia n-a luat niciun post, bineînțeles că a stat femeia vreun an de zile și pe urmă a zis: păi, ce facem, domnule? Și s-a dus la DNA. Dar dl. Beuran a făcut un act de luptă împotriva corupției foarte eficient. Toți ăștia cu șpăgile o să zică: nu te mai duce, domnule, la Beuran, că ăsta e cu țeapa! Deci, vedeți cum sugrumă eficient corupția dl. Beuran?” – și-a încheiat demonstrația CTP.

„Cine mai vine în sistemul medical românesc? Vine anestezistul ăla de la Pitești. Vin ăștia care omoară oameni. Ăia nu pleacă în străinătate, că n-are ce să facă străinătatea cu ei, pentru că sunt prea proști și ticăloși. Și atunci rămân aici și fac ce vedem!” – mai spune gazetarul. Urmăriți în materialul video de mai jos continuarea comentariului lui CTP despre sistemul medical românesc, în care vorbește și despre copilul de 4 ani din Pitești care a murit din cauza anesteziei făcute în condiții improprii la un cabinet dentar.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele