Cui i se potrivește un job în cadrul unui studio de videochat?

0

În România, videochatul încă este un domeniu foarte controversat. Chiar dacă un job în această industrie se plătește remarcabil de bine, încă există persoane care să-i caute nod în papură și să-l critice chiar și pentru cele mai nesemnificative motive, de cele mai multe ori departe de realitate.

Însă chiar și în aceste condiții, femeile inteligente care vor și știu că pot obține mai mult de la viață, aleg cu toată încrederea să se angajeze ca modele la un studio videochat profesional și beneficiază de toate avantajele pe care le pot obține de pe urma unei astfel de decizii.

Vrei și tu să te angajezi ca model de videochat, dar nu știi cât de bine și dacă ți se potrivește un astfel de job? Atunci citește despre principalele tipuri de femei care aleg să activeze în această industrie și vezi dacă ai ceva în comun cu ele.

Ce fel de femei se angajează ca modele de videochat?

#1 Adolescente

Poți practica legal meseria de model de videochat odată ce ți-ai sărbătorit majoratul. Trebuie doar să găsești un studio de videochat la care să te angajezi full time sau part time în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție, să te familiarizezi cu platformele de videochat pe care le folosește acesta, să te așezi confortabil și să vorbești cu clienții tăi. Videochatul este o meserie reglementată în România încă de la începutul anilor 2000 așa că, din punct de vedere legal, el este un domeniu ca oricare altul, unde poți să te angajezi cu succes odată ce ai devenit adult. Iar motivul pentru care atât de multe adolescente aleg să se angajeze ca modelele de videochat este simplitatea cu care se pot câștiga bani într-un astfel de domeniu, chiar și în timp ce îți continui studiile și mergi la liceu sau la facultate ca orice altă tânără de vârsta ta.

#2 Femei la început de carieră

Este foarte frustrant ca femeie atunci când termini cu note mari o facultate grea și atunci când încerci să te angajezi în domeniul în care te-ai specializat vezi că lucrurile nu sunt deloc așa cum ți-ai imaginat și trebuie de fapt să muncești mulți ani până să te poți ridica pe propriile picioare și să devii independentă din punct de vedere financiar. De aceea, studiourile de videochat sunt pline proaspete absolvente ale facultăților de economie, drept etc., iar multe din acestea odată ce au gustat din beneficiile oferite de videochat, nici măcar nu au de gând să se mai întoarcă vreodată la domeniul pentru care au învățat în facultate.

#3 Femei care au deja o slujbă, dar vor să câștige mai mult

În rândul modelelor de videochat există foarte multe femei cu cariere strălucite în domenii care nu au nicio legătură cu industria videochatului. Așa cum poți afla și din articolele postate în media, există doctorițe, avocate, polițiste și chiar profesoare care nemulțumite de câștigurile pe care le obțin din meseria lor principală aleg videochatul ca sursă de rotunjire a veniturilor lor. Nici măcar nu trebuie să muncești opt ore pe zi ca să câștigi mult ca model de videochat, ci chiar și cu un job part time poți obține mai mult decât salariile medii oferite în alte domenii.

#4 Femei casnice și mame

Un avantaj pe care îl oferă industria videochatului, dar care este foarte greu de găsit în alte domenii este faptul că în calitate de model beneficiezi de un program flexibil. Astfel, dacă ești o femeie casnică și iubești statutul tău, dar ți-ar plăcea să ai și niște bani de buzunar câștigați pe cont propriu sau dacă ești o mamă care nu poate lucra respectând un program normal din cauză că trebuie să porți grijă copiilor, dar îți dorești o sursă de venit, atunci poți alege videochatul, așa cum au ales o mulțime de alte femei casnice și mame care nu se mulțumesc cu puțin atunci când vine vorba de nivelul lor de trai și lucrurile pe care și le permit.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele