Culmea ipocriziei. Stănescu vrea prim-ministru independent și miniștri tehnocrați

0

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a declarat miercuri că social-democraţii vor un guvern cu un prim-ministru independent şi cu miniştri tehnocraţi, până la alegeri, iar dacă va fi cazul, vor face preşedintelui Klaus Iohannis şi o sugestie pentru un astfel de premier, transmite Agerpres.

 

„Noi vrem un guvern cu un prim-ministru independent şi cu miniştri tehnocraţi, până la alegeri. (…) Va fi o perioadă scurtă, o perioadă de doar câteva luni şi cred că ţara trebuie administrată de un guvern care să fie în regulă”, a spus Stănescu la sediul central al PSD.

Întrebat dacă formaţiunea sa va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier, Stănescu a spus: „Discutăm, mergem la Cotroceni, după discuţii vă vom vorbi despre acest lucru. (…) Dacă ne va întreba domnul preşedinte, îi vom face o anumită sugestie pentru un premier independent. Nu pot să discut nume la ora asta”.

 

Stănescu a adăugat că încă mai „există loc pentru alegeri anticipate”.

 

„Nouă nu ne e teamă de aşa ceva. E o psihoză a unora care cred că noi nu suntem de acord cu alegeri anticipate şi preşedintele Iohannis, practic, ne pune în cârcă acest lucru. Nu e adevărat. (…) Am spus de fiecare dată, nu ne e teamă de anticipate, ba eu am şi spus: vrem şi noi alegeri anticipate”, a afirmat acesta.

Citește și: PSD, în frunte cu Olguța Vasilescu și baronul Stănescu, vrea anticipate și locale în aceeași zi

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele