Cum a decurs nunta regală! Galerie foto!

0

După multe aşteptări şi presupuneri, momentul culminant al nuntei regale a sosit: am putut admira rochia purtată de frumoasa mireasă şi afla cine este designerul care a creat-o.

Citiți și Simona Halep la a doua victorie în fața Șarapovei

Claire Waight Keller, noul director artistic al casei de modă Givenchy, este designerul oficial al rochiei de mireasă purtată de Meghan Markle.

Ştirea a fost confirmată pe Twitter de către Kesington Palace, în timp ce Meghan se pregătea să păşească spre altar. “Rochia de mireasă a domnişoarei Markle a fost creată de designerul englez Claire Waight Keller. Doamna Waight Keller a devenit anul trecut prima femeie care să fie numită în funcţia de director artistic al casei de modă franţuzeşti Givenchy”.

Potrivit protocolului regal, rochia lui Meghan nu trebuia să fie mai scumpă ca rochia purtată de Kate, care a costat 150.000 lire. Conform surselor, costul rochiei ar fi estimat undeva la 100.000 lire.

Buchetul de nuntă pe care Meghan Markle l-a avut la ceremonia religioasă de la Capela Sf. George este cu totul şi cu totul special. Palatul Kensington a dezvăluit că multe din florile din buchetul miresei au fost culese cu grijă din grădina Palatului de către Prinţul Harry.

Buchetul a conţinut şi flori de Nu Mă Uita – preferatele Prinţesei Diana. Conform Palatului Kensington, cuplul a ales în mod special aceste flori, din dorinţa de a onora memoria mamei Prinţului Harry în ziua cea mare. Restul buchetului a fost format din lăcrămioare, Astilbe, iasomie şi flori de mirt. Florile au fost legate cu o panglică de mătase naturală.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele