Cum arată noul SUV Dacia Duster

1

Oficialii Dacia au publicat primele imagini cu noul model Duster. Noul SUV vine cu un design apropiat de cel de până acum. Dacia a fost unul dintre producătorii care a profitat din plin de pe urma exploziei segmentului SUV-urilor, reuşind să vândă peste un milion de Dustere, scrie Automarket.ro.

Noul Duster va putea fi admirat la Salonul Auto de la Frankfurt, la mijlocul lui septembrie.

Partea frontală vine cu o nouă semnătură luminoasă a LED-urilor diurne, cu o grilă încadrată de blocuri optice noi, cu nervuri redesenate pentru capotă şi cu scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale.

Parbrizul este amplasat cu 100 mm mai în faţă şi mai înclinat comparativ cu vechiul model, noi bare de pavilion, pasaje ale roţilor ceva mai generoase şi jante de 17 inch.

Stopurile din spate flanchează hayonul şi preiau semnătura luminoasă cu patru carouri de culoare roşie, întâlnită şi la faceliftul lui Sandero şi Logan.

„Noul Duster ofera un confort sporit, beneficiind de un interior complet nou, cu materiale de calitate. La toate acestea se adauga o serie de echipamente noi, care vor putea fi descoperite in detaliu incepand din 12 septembrie”, spun reprezentanţii Dacia.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele