Dacia Jogger, comandată din 1 decembrie, disponibil din martie 2022

1
dacia jogger
Dacia Jogger

Dacia Jogger, noul vehicul de familie al gamei Dacia, poate fi comandat începând cu data de 1 decembrie. Prețurile Dacia Jogger variază între 13.990 euro cu TVA pentru versiunea Essential în configurație cu 5 locuri, echipată cu motorul ECO-G 100 şi 16.950 euro cu TVA pentru versiunea Comfort în configurație cu 7 locuri, echipată cu motorul TCe 110.

Prețuri Dacia Jogger Extreme

Seria Limitată Dacia Jogger Extreme Extreme are prețuri cuprinse între 16.800 euro cu TVA în cazul variantei cu 5 locuri şi motorizare ECO-G 100 şi 18.000 euro cu TVA pentru configurația cu 7 locuri şi motorizare TCe110.

Primele livrări pentru Dacia Jogger sunt programate în luna martie 2022.

Dacia Jogger este noul model cu 7 locuri al mărcii de automobile românești, de segment C. Jogger este disponibil pe piaţa din România în două configurații – cu 5 şi cu 7 locuri – şi în două versiuni de echipare: Essential şi Comfort.

Jogger dispune de două motorizări: propulsorul cu alimentare mixtă benzină/GPL ECO-G 100 şi noul motor TCe 110 cuplat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Start & Stop și sunt conforme normei Euro 6D Full.

Vezi și Electrica Dacia Spring, cel mai vândut automobil în noiembrie

Dacia Jogger hybrid în 2023

În 2023, gama de motorizări va fi completată de o versiune hibridă. Jogger va fi primul model Dacia care va beneficia de această tehnologie și care va deveni astfel cel mai accesibil vehicul de familie hibrid cu 7 locuri de pe piață.

Tehnologia hibridă a modelului Dacia Jogger va fi bazată pe un motor pe benzină de 1,6 L, însoțit de două motoare electrice (un « e-motor » și un demaror de înaltă tensiune), cuplate cu o cutie de viteze multi-mod cu craboți, fără ambreiaj. Frânarea regenerativă, combinată cu capacitatea de auto-încărcare a bateriilor de 1,2 kWh (230V) și cu randamentul cutiei automate asigura ca rularea în oraș să desfășoare aproape 80% din timp în regim electric. Consumul de carburant este astfel diminuat cu până la 40% (față de un motor termic echivalent în ciclu urban, fără schimbarea obiceiurilor de conducere).

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele