Dacian Cioloș: Nu înlătur deloc opțiunea unei candidaturi la prezidențiale

0
- Reclama -

Președintele fondator al Mișcării România Împreună, Dacian Cioloș, a declarat într-un interviu pentru Ziare.com că nu înlătură opțiunea unei candidaturi, dar nu a luat o decizie. Acesta a subliniat că a lansat un partid politic, iar obiectivul este să  ”folosim toate campaniile electorale și alegerile pentru a ne promova acest program politic și pentru a le arăta românilor că exista o alternativă”.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale, fostul premier a spus că nu a luat o decizie, dar principalul obiectiv e ”ca, la sfârșitul lui 2019, România să aibă un președinte democrat, care să apere valorile și institutiile democratice”.

”Nu înlătur deloc. Am lansat o ofertă politică, un partid politic și obiectivul e să folosim toate campaniile electorale și alegerile pentru a ne promova acest program politic și pentru a le arăta românilor că există o alternativă. Noi așa am interpretat participarea slabă la vot la sfârșitul lui 2016, că oferta politică era insuficientă”, a declarat Cioloș, întrebat dacă ia în considerare sau exclude opțiunea unei candidaturi.

Citește și Dragnea, despre protestul diasporei: Să se facă încă un miting; poate mai facem şi noi

De Vlad Mitu

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele