Dan Barna: Nicuşor Dan este oricând binevenit în USR

0

Dan Barna a declarat că Nicuşor Dan este oricând binevenit în USR, dar crede că acesta va rămâne independent. Copreşedintele USR PLUS spune asta de parcă îl vrea în afara USR pe Primarul ales al Bucureștiului.

 

Dacă Nicușor Dan s-ar întoarce în USR, ar putea revendica funcția de Președinte al formațiunii politice dat fiind că el a reușit să câștige Primăria Capitalei, iar Dan Barna a ieșit abia al treilea în cursa pentru președinție.

În plus, Nicușor Dan a reușit să coaguleze în jurul său nu mai puțin de trei partide, unul fiind puțin reformatul PNL.

“Nicuşor Dan e oricând binevenit în USR (…), în USR PLUS, în proiect, pentru că este partidul pe care l-a creat şi partidul din care a pornit în acest destin politic care, iată, l-a făcut primarul Bucureştiului. Eu însă cred (…) că va rămâne primar independent, tocmai pentru că această susţinere a celor doi poli de forţă de pe dreapta din Bucureşti, USR PLUS şi PNL, este exact de natură să-i asigure susţinerea pentru proiectele mari pe care le are pentru Bucureşti”, a declarat Dan Barna.

Dan Barna, despre legea care elimină pensiile speciale: Există riscuri să nu intre niciodată în vigoare

Dan Barna spune că l-a invitat de mai multe ori pe Nicuşor Dan să revină în USR. El, colegial, crede că va fi ceva firesc dacă primarul ales al Capitalei îşi va dori mandatul de preşedinte al formaţiunii, iar colegii de partid l-ar vota.

În USR funcţionează democraţia pe bune şi ăsta e un lucru foarte sănătos. Dacă, prin votul colegilor, Nicuşor va obţine acest mandat şi îl va dori, foarte bine, e normal şi firesc”, a spus Barna.

Întrebat dacă va face echipă cu Nicuşor Dan, acesta a răspuns: “Evident”.

Casoteca.ro/magazin/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele