Dan Bitman îi cântă foarte bine pe primari!

0

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a devenit ținta criticilor, după ce a participat la evenimentul organizat de primarul sectorului 5, Daniel Florea, și a ținut un mic discurs în care s-a întrecut în laude libidinoase la adresa edilului.

„Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, vreau să-l invit în scenă, pe domnul primar al Sectorului 5, domnul Daniel Florea! Dom’ primar, dar văd că merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu. Extraordinar, toată lumea-i fericită. Să dea Dumnezeu să rămâneți așa. Eu, sincer, din ce văd, cred că toate aceste unități care sunt astăzi alături de noi sunt prietenii domnului primar. Văd că toată lumea e fericită, bucuroasă și asta înseamnă că domnul primar face o treabă foarte bună. Felicitări”.

Ulterior, cântărețul a primit numeroase critici pe pagina sa de Facebook, așa că a postat un răpuns la un comentariu, în care a încercat să se apere.
„Mi se pare că exagerați și că ar trebui să intrați în pământ de rușine când, fără să mă cunoașteți, vă permiteți să mă jigniți atât pe mine, cât și pe toți cei care au participat la eveniment. V-ați obișnuit în România că toți trebuie să trăim și să gândim după placul unei majorități bolnave. Ei bine, eu nu fac parte din majoritatea dumneavoastră și mă mândresc cu asta. Puteți să scuipați, să vă urâți, să vă jigniți între voi cât doriți, menirea mea a fost și va fi alta pe acest pământ și sunt tare bucuros că nu fac parte din ea”.

Dan Bittman și-a șters comentariul între timp.

Citește și: O nouă lovitură de la Curtea Constituțională pentru Liviu Dragnea: Dezbaterea Codului penal, amânată cu o lună

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele