Dan Petrescu a fost dat afară de la CFR Cluj

1

 Neluţu Varga, paronul formației CFR Cluj, a declarat că tehnicianul Dan Petrescu nu va mai pregăti echipa, după eliminarea din Cupa României.

 

“Da, e adevărat, ne-am despărţit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici preşedintele României! Îi mulţumim pentru tot! Asta e viaţa… nu ai voie, la ce condiţii avem, să te elimine Poli Iaşi din cupă! Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea. Mai multe vom şti mâine, sperăm ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj…”, a declarat Neluţu Varga  după meciul cu Poli Iaşi.

Dan Petrescu şi-a început al doilea mandat la CFR Cluj în martie 2019. Sub conducerea lui, echipa a câştigat campionatul în sezoanele 2018/2019 şi 2019/2020 şi s-a calificat în grupele Ligii Europa după fiecare titlu.

CFR Cluj ocupă locul 3 în Liga 1, cu 21 de puncte după 11 etape şi după FCSB, 27 de puncte, şi CS Universitatea Craiova, 25 de puncte.

Formaţia CFR Cluj a fost eliminată, duminică, de echipa Poli Iaşi în 16-imile de finală ale Cupei României. Ieşenii s-au impus cu scorul de 1-0.

Sfântul Andrei, protectorul României

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele