Dan Petrescu a mai reușit o victorie mare, lui Becali i-a mai ieșit o umilință

0

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi seară, după meciul cu Slavia Praga, scor 1-0, că această victorie este “jumătate de minune”.

“Exact ce am zis înainte de meci: trebuie să avem un portar inspirat, să avem puţin noroc, am ţinut doi atacanţi, chiar dacă au venit peste noi şi ne-au dominat. În opinia mea, nu ştiu dacă a câştigat vreo echipă aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare şi decât cea cu Celtic din deplasare, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm şi noi în calcule pentru calificare. Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câştigat cu noroc. Oricine vine aici câştigă doar cu noroc”, a spus Petrescu la Pro Arena.

“Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu ştiu cum puteai să câştigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar ştiţi şi voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulţumit de munca mea şi îmi văd de treaba mea în continuare. Au voie să bea o bere băieţii. Eu nu beau bere, o să beau ceai”, a adăugat tehnicianul.

Viorel Moldovan, despre cazul Mangia: „O situație dezgustătoare. Dezamăgire și scârbă!” (AUDIO)

FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele