Dan Petrescu se declară terminat psihic după egalul cu Young Boys Berna

0

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Young Boys Berna, în a doua etapă a grupei A a Ligii Europa. Cealaltă partidă din grupă, AS Roma – ŢSKA Sofia, s-a încheiat tot la egalitate, scor 0-0, astfel că CFR Cluj este în continuare lider în clasament.

 

După meci, antrenorul Dan Petrescu a declarat că este foarte îngrijorat de faptul că nu mai are la dispoziţie fundaşi centrali pentru partidele din cupele europene, el precizând că nu i s-au adus jucători atunci când a cerut. Petrescu a menţionat că echipa sa a jucat mai bine decât se aştepta.

“Ştiam că adversarul e unul din cei mai agresivi care au venit la Cluj în cupele europene. Meciul cu Roma l-au dominat. Eu am zis că sunt favoriţi cerţi, au un lot extraordinar. Sunt terminat din punct de vedere psihic, am mai pierdut un jucător, prea mulţi jucători absenţi. În Europa trebuie să inventez un cuplu de fundaşi centrali. A fost un meci în care adversarul ne-a pus să muncim. Nu mă aşteptam să avem o evoluţie atât de bună. Îmi reproşez mie că s-a accidentat Vinicius. Normal că e grav. Pe Manea l-am luat din tribună şi l-am pus fundaş central. A jucat excelent”, a spus Petrescu la LookSport+.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

“Nu vedeţi cine suntem noi şi cine sunt alţii? Campioana Elveţiei are nu ştiu ce buget. Avem băieţi care se sacrifică foarte mult şi rezultatul este foarte bun dacă nu conduceam. Când am zis şi că ŢSKA Sofia e echipă foarte bună s-a spus că Dan Petrescu nu înţelege fotbalul. Cum a făcut atunci egal la Roma? Dacă-i aveam pe Cestor, pe Vinicius, pe Bordeianu nu aveam de ce să mă plâng. Acum sunt puţin speriat. Trebuie să inventez nişte fundaşi centrali care nu au fost aduşi când am cerut eu. Atunci ne merităm soarta. Eu cer ce vreau şi ce cred că e bine. Eu doar antrenez. Dacă nu mi se aduc jucători eu nu pot să joc fundaşi centrali. În apărare e deranj mare”, a precizat tehnicianul.

Ministrul Vela se declară îngrijorat de cifrele sanitare

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele