Ministrul Vela se declară îngrijorat de cifrele sanitare

0

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat că România înregistrează cifre îngrijorătoare în lupta cu pandemia de coronavirs, iar în tot acest tim autorităţile încă se chinuie să-i convingă pe unii de existenţa virusului.

 

”Dragi prieteni, da, înregistrăm cifre îngrijorătoare, iar în tot acest timp încă încercăm să îi convingem pe unii sau pe alţii de existenţa virusului, mai ales pe cei care cred că din această polemică punctează electoral. S-au format tabere şi suntem blamaţi sau aprobaţi. Sunt dezbateri nesfârşite despre unii de ce cred, iar despre alţii de ce nu cred. Prin căutarea unor argumente pro sau contra, nu facem altceva decât să dăm timp acestui inamic perfid şi invizibil să ia tot mai multe vieţi. Cifrele afişate ne dau fiori reci, iar acelea nu sunt doar cifre abstracte, sunt chiar vieţi omeneşti, sunt semenii noştri care, ieri, erau printre noi.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

Cifrele, care marchează numărul de decese anunţate zilnic prin comunicate oficiale, au în spate familii, drame, o pierdere grea, multe lacrimi şi suferinţă. De ce nu încercăm pur şi simplu să ne sprijnim unii pe ceilalţi? De ce să aşteptăm să avem virusul în familiile noastre sau în vieţile noastre pentru a crede în existenţa sa?”, a scris, joi seară, pe facebook, Marcel Vela.

Acesta a făcut un apel la responsabilitate şi unitate.

Tarom suspendă zboruri în noiembrie și decembrie

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele