Dan Voiculescu are de astăzi partid parlamentar

8

Dan Voiculescu are de astăzi partid parlamentar. Patru deputați intrați în Parlament pe listele PSD au cerut astăzi conducerii Camerei Deputaților să constate că s-au în scris în partidul controlat de Dan Voiculescu – PPUSL.

 

Este vorba despre deputații:

Grațiela Gavrilescu (fost ministru al Mediului),

Steluța Cătăniciu (ex-ALDE),

Vlad Popescu

Ana Loredana Predescu.

Aceștia au depus astăzi la Biroul Permanent al Camerei Deputaților cereri prin care arată că după alegeri au intrat în PPUSL și își vor desfășura activitatea ca parlamentari independenți afiliați grupului PSD din Cameră.

Oamenii apropiați de Voiculescu nu au putut forma un grup parlamentar propriu, care le-ar fi adus un cuvânt mai greu de spus în Parlament.

Pentru înființarea unui grup e nevoie de minimum zece deputați și șapte senatori.

Surse din Parlament vorbesc despre negocierile celor patru cu parlamentari nemulțumiți din AUR sau PSD pe care vor să-i atragă la formațiunea aproape inexistentă a lui Voiculescu. 

Vezi și Prahova, Băicoi, zonă cu aer poluat chiar în jurisdicția fostei ministere a mediului, Grațiela Gavrilescu

PPUSL, partidul controlat de Dan Voiculescu, nu a reușit să intre în Parlament la alegerile din 6 decembrie, când a obținut doar 1,1% din totalul voturilor exprimate.

Citește despre cel mai performant purificator de aer anti coronavirus

8 comentarii

  1. la o scurta analiza a activitatii acestui guvern constatam ca este unul foarte slab si ar trebuie sa isi dea demisia toti cei care ocupa acele fotolii.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele