Tomac PMP: aceia care au elaborat OUG 114 trebuiau “arestaţi”

0

Traian Băsescu, prin vocea lui Eugen Tomac, a ieșit la atac: “Cei care au elaborat “ordonanţa lăcomiei” trebuiau arestaţi într-un stat în care se respectă regulile de piaţă, pentru că sunt nişte criminali. Pur şi simplu alungă investitorii şi demolează orice speranţă de bunăstare pentru români. Este incredibil ceea ce s-a întâmplat la sfârşitul anului trecut, pentru că nimeni nu vine să investească într-o ţară unde, înainte de Revelion, sunt introduse taxe, pe sub masă, fără a fi anunţate, fără a exista un impact bugetar calculat”.

El a afirmat că, “într-o ţară unde încălcarea şi trădarea se pedepsesc cu închisoare, aceşti oameni ar fi fost arestaţi deja”.

Citește și Traian Băsescu i-a tăiat pensia specială lui Victor Ciorbea

“Pentru că lovitura este teribilă pentru economie şi nu mai putem trăi cu speranţa că există soluţii şi în altă parte. Eu vreau ca românii să trăiască aici, în ţara lor, să avem locuri de muncă bine plătite aici, ori acest lucru se poate realiza doar atunci când la Palatul Victoria există un guvern responsabil, care se gândeşte la binele tuturor, nu la binele unei găşti care a stat în vacanţă timp de o lună şi jumătate şi dintr-o dată s-au trezit că au de întocmit un buget pentru anul în curs”, a precizat Tomac.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele