Dan Voiculescu „orchestrează” candidatura lui Neculai Onțanu la Primăria Sectorului 2 din partea PSD

9
- Reclama -

PSD și Neculai Onțanu (70 de ani), care și-a făcut un nou partid, au negociat o eventuală susținere a acestuia la Primăria Sectorului 2, au declarat surse politice pentru G4Media.ro. Discuțiile au loc după ce Onțanu a încheiat o înțelegere și cu partidul controlat de Dan Voiculescu.

 

PSD are în acest moment o problemă cu desemnarea unui candidat propriu în Sectorul 2, după ce actualul primar, Mihai Mugur Toader, a ieșit din calcule din cauza notorietății mici, iar negocierile cu viceprimarul PNL Cristian Popescu au eșuat. Popescu va fi candidatul PNL pentru primăria de sector.

Soluția Onțanu, fost primar PSD al Sectorului 2 în două mandate și considerat omul lui Gabriel Oprea, ar fi fost mijlocită de Dan Voiculescu. Partidul acestuia, PPUSL, a anunțat încă din februarie 2020 că îl susține pe Onțanu, președintele Partidului ADER, la Primăria Sectorului 2.

Onțanu a scăpat în 2017 de un dosar penal de luare de mită după ce faptele s-au prescris. Procurorii DNA au susținut că fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu, ar fi primit mită două terenuri de la Cristian Borcea, iar unul dintre acestea ar fi ajuns la fostul vicepremier Gabriel Oprea. În acel dosar, Onțanu a fost reținut și arestat preventiv.

- Reclama -

Citește și: Neculai Onţanu scapă de închisoare

Guvern: 70.000 lei nerambursabili pentru eficientizarea energetică a locuinței

Pandemia vindecă stratul de ozon al Pământului

Câți bani aduc în economie organizatorii de festivaluri și cum îi ajută Guvernul să treacă peste un an de oprire totală a activității

- Reclamă -

9 comentarii

  1. dan voiculescu este o persoana respectabila in romania care a ajutat foarte multi tineri la inceput de drum ceea ce nu a facut guvernul romaniei niciodata.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele