Dăncilă continuă cu vechea gardă penală din PSD

0

Rovana Plumb și Dan Nica sunt propunerile României pentru funcția de comisar european.

Viorica Dăncilă a precizat că România va trimite două propuneri pentru funcția de comisar european, „una de comisar femeie și una de comisar bărbat”.

Momentan, nu este cunoscut portofoliul care ar reveni României, în condițiile în care noul președinte al Comisiei Europene se află încă în procesul de elaborare a arhitecturii structurii pe care o va conduce. Cu toate acestea, Viorica Dăncilă a recunoscut public faptul că „pentru România, un portofoliu precum Energia, Transporturile, Mediul, ar însemna foarte mult”.

Citește și Bogdan Chirieac, plătit de Rovana Plumb și Narcis Neaga din banii românilor

Rovana Plumb și Dan Nica au fost aleși europarlamentari pe listele PSD. Ei fac parte din formațiunea politică europeană a Socialiștilor și Democraților, a doua ca reprezentare în Parlamentul European.

Orban, reacționează la numirile PSD

Ludovic Orban a catalogat drept „profund nefericite” propunerile pentru comisar european și a precizat că Rovana Plumb şi Dan Nica ar trebui retrași de către Guvernul României.

„Și Rovana Plumb și Dan Nica reprezintă soluții profund nefericite pentru comisar european. Din punctul meu de vedere, Guvernul trebuie să retragă aceste propuneri pentru că nu cred că vor avea șanse să treacă de audierile din cadrul Parlamentului European și riscăm să ne facem de râs cu aceste nominalizări”, a declarat Ludovic Orban.

Dăncilă, merge pe mâna oamenilor infractorului Adrian Năstase, Mazăre și a fostei nomenclaturi PCR

Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorior Constanța, Horia Miron Constantinescu, a fost numit președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, prin decizie semnată de premierul Viorica Dăncilă.

Horia Constantinescu, numit în urmă cu doi ani la conducerea OPC Constanța, a devenit, de astăzi, noul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Decizia apărută în Monitorul Oficial este semnată de premierul Viorica Dăncilă și de secretarul general al Guvernului Toni Greblă.

Citește și Clotilde Armand publică lista beizadelelor: copiii liderilor PSD, angajați pe bani grei la stat

Născut în Teleorman, în urmă cu 45 de ani, mutat de mic, cu familia, la București, Horia Constantinescu locuiește, împreună cu familia, la Constanța dar la Costinești, unde a și candidat, în urmă cu trei ani,  pentru primăria stațiunii. Pe pagina sa de facebook se semnează cu “comisar Horia Constantinescu, aka Cattani” după numele celebrului comisar antimafia din serialul italian „Caracatița”.

Horia Constantinescu este nepotul lui Miron Constantinescu, membru de vază al PCR pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Este și prieten apropiat al familiei lui Adrian Năstase, fiind finul de cununie al lui Andrei Năstase.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele