Ciolacu: Actul de guvernare este mai important decât păruiala politică

0
ciolacu ciuca
- Reclama -

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, vineri, că ”actul de guvernare este mai important decât păruiala politică” şi este nevoit să caute soluţii concrete la realitatea din ţară.

 

”Realitatea este că au fost făcute împrumuturi foarte mari în anii precedenţi, iar pandemia a demonstrat o sete incredibilă pentru risipă”, a transmis premierul, adăugând, însă că nu caută vinovaţi în trecut. ”Românii îi ştiu mai bine pe vinovaţi”, a mai afirmat premierul.

”Actul de guvernare este mai important decât păruiala politică. Un partid responsabil se află la conducerea ţării pentru a arăta că este capabil să ia decizii pentru oameni, nu pentru a-şi expune în piaţa publică frustrările politice. Nu mă voi angaja în niciun fel de conflicte care nu au legătură cu priorităţile cetăţenilor. Mă voi lupta doar pentru măsurile care ţin de viaţa oamenilor obişnuiţi, de nivelul de trai şi de problemele lor de zi cu zi”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta afirmă că are datoria să vină cu soluţii concrete la realităţile din ţară.

- Reclama -

”Iar realitatea este că au fost făcute împrumuturi foarte mari în anii precedenţi, iar pandemia a demonstrat o sete incredibilă pentru risipă. Datoria mea este să echilibrez situaţia. Lipsa de acţiune şi bla bla-ul politic înseamnă, în fapt, blocarea fondurilor europene atât de necesare pentru dezvoltare. Şi nu voi permite niciodată aşa ceva”, a mai afirmat premierul.

 

Gheorghe Viscreanu – fotbalistul care a fugit de două ori din România lui Ceaușescu (AUDIO)

Marcel Ciolacu susţine că nu fuge de răspundere şi nici nu caută vinovaţi în trecut.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele