Dăncilă a anulat o vizită externă programată săptămâna viitoare pentru că PSD pregăește OUG

0
- Reclama -

Premierul Viorica Dăncilă a anulat pe ultima sută de metri vizita din Oman, programată la începutul săptămânii viitoare, invocând situaţia politică internă, au declarat surse guvernamentale pentru „Adevărul“. Guvernul va adopta, zilele viitoare, o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea legislaţiei penale, care va anula condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea, susţin surse politice.

Vizita premierului Viorica Dăncilă în Oman era programată pentru intervalul 24-26 iunie. „Erau puse la punct toate detaliile. Premierul s-a răzgândit pe motiv că urmează o săptămână politică agitată şi a anulat vizita în ultimul moment, mai exact vineri, deci cu mai puţin de 48 de ore înainte de plecare“, susţin sursele citate.

Conducerea PSD se va reuni săptămâna viitoare cu scopul de a mandata Guvernul să adoptate o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codrului penal şi a Codului de procedură penală, după modelul Ordonanţei 13, susţin surse din conducerea PSD pentru „Adevărul“.

La începutul lunii mai, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, spunea, în Comisia de politică externă a Camerei Deputaţilor, că se lucrează la un turneu al premierului Viorica Dăncilă în Arabia Saudită, Quatar, Kuweit, Oman şi Emiratele Arabe Unite.

Citește și ICCJ reacționează după atacurile lui Tudorel Toader și Viorica Dăncilă

De Vlad Mitu

- Reclama -

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele