Dăncilă ar fi insinuat că tragediile din Caracal sunt un scandal orchestrat de servicii

0

Liderii PSD s-au reunit, luni seara, în şedinţa Comitetului Executiv. Aceștia au fost întâmpinați de câțiva protestatari cu un banner negru, cu mesajul: „Voi le-aţi ucis!”

La sosirea Vioricăi Dăncilă, unul dintre protestatari a strigat: „E în siguranţă fiul dumneavoastră la Curtea de Conturi?”

Conform surselor Știrile PRO TV, în cadrul ședinței s-a discutat mult despre cazul CaracalDan Nica a cerut să fie citit din raportul MAI, iar Viorica Dăncilă ar fi refuzat să-l prezinte.

De asemenea, Dăncilă le-ar fi reproșat social-democraților că nu a ieșit nimeni public să discute despre cazul din Județul Olt.

În replică, mai spun sursele, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a spus că nu știa acest lucru, crezând că nu trebuie să politizeze subiectul. Viorica Dăncilă l-ar fi contrazis.

Mai mult, Viorica Dăncilă ar fi insinuat că întregul caz de la Caracal ar fi de fapt un scandal orchestrat de servicii, despre care ar avea la cunoștință și președintele Klaus Iohannis. Dăncilă ar fi de părere că în acest fel se încearcă izolarea ei și nu ar fi întâmplător că e organizat în apropierea zilei de 10 august.

De asemenea, aceasta s-ar fi plâns că nu are în spatele ei o armată.

SURSE: CExN al PSD a decis amânarea congresului partidului pentru 24 de august

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis în şedinţa de luni amânarea congresului partidului pentru data de 24 de august, au precizat pentru Agerpres surse participante la reuniune.

Anterior, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, anunţase că un congres privind validarea candidatului social-democrat la prezidenţiale urmează să aibă loc în data de 3 august.

Sursa: ȘtirileProTv

Citește și Viorica Dăncilă: pedepse drastice pentru criminali, violatori şi pedofili, precum închisoarea pe viaţă sau castrarea chimică

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele