”Economista” Viorica Dăncilă: ”România s-a prăbușit” economic

Stefan Alexiu
viorica-dancila

Viorica Dăncilă a dezvăluit luni, 4 aprilie, motivele pentru care a revenit în politică. Fosta PSD-istă de care presa a făcut multă bășcălie, considerată de unii ”ieftină”, a argumentat că, în ultimii doi ani și jumătate, ”România s-a prăbușit” din punct de vedere economic.

 

”Dacă ne uităm la situaţia actuală, în care economia este prăbuşită, românii se confruntă cu foamete, sărăcie, cu frigul, sunt multiple probleme la care clasa politică nu are un răspuns adecvat. Toate acestea m-au făcut să revin în politică. Dacă lucrurile mergeau bine, dacă ţara mergea într-o direcţie bună, dacă românii o duceau mai bine, atunci drumul meu cu siguranţă era în afara politicii. Deci nu pot să rămân indiferentă”, a afirmat Dăncilă luni seară, la Etno Tv.

Dăncilă a spus că nu poate rămâne ”indiferentă de modul în care o duc românii în ziua de astăzi”.

”De aceea m-am şi reîntors în politică, pentru că, dacă doar stăm şi privim pe margine, nu se va schimba nimic”, a adăugat fostul premier.

Întrebată dacă a stat faţă în faţă cu foşti colegi ai săi din PSD care au jignit-o atunci când se afla în prim-planul politicii, Dăncilă a răspuns pozitiv şi a spus că şi acesta este unul dintre motivele pentru care a revenit în politică.

Vezi și UPDATE: Am trăit-o și pe asta: Dăncilă, consiliera lui Isărescu

”Vreau politica bunului-simţ, politica argumentelor, nu a violenţei verbale”, a adăugat ea.


Citeste si...  Decizia CCR privind completurile de trei judecători a stârnit un ”tsunami” de reacții
Distribuie articol:
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *