Dăncilă îi felicită pe jurnalişti, dar nu uită să le dea cu fake-news-ul pe la nas

0

Viorica Dăncilă le-a transmis jurnaliştilor, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, preţuirea sa pentru munca şi dedicarea de care dau dovadă în transmiterea informaţiei corecte şi obiective.

“Transmit tuturor jurnaliştilor, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, preţuirea mea pentru munca şi dedicarea de care dau dovadă în transmiterea către cetăţeni a informaţiei corecte şi obiective. Jurnaliştii au un rol esenţial în evoluţia societăţii moderne, în apărarea valorilor şi promovarea drepturilor omului, iar acest rol a devenit din ce în ce mai important odată cu diversificarea surselor de informare”, a subliniat Dăncilă, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei.

Potrivit şefului Executivului, informaţia riguros verificată, “imparţialitatea” şi “responsabilitatea” în diseminarea ştirilor sunt mai mult ca oricând necesare în condiţiile în care societăţile actuale se confruntă cu fenomenul de fake-news.

Citește și: Decizie de ultimă oră din Țara Galilor: tinerii care intră la master anul acesta pot obține împrumuturi de 17.000 de lire pentru studii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele