Dăncilă își amenință parlamentarii să nu voteze moțiunea

0

PSD-iștii care vor vota moţiunea de cenzură riscă să fie excluşi din partid de organizaţiile din care fac parte, a declarat premierul Dăncilă, preşedinte interimar al PSD.

“Excluderea nu o face preşedintele partidului, riscă să fie excluşi de organizaţiile din care fac parte. Eu am convingerea că fiecare primar din judeţul respectiv are proiectul cu care a venit în faţa cetăţenilor în comunitatea în care a candidat. Multe dintre aceste proiecte sunt legate de programul de guvernare, multe dintre proiecte sunt legate de deciziile care se vor lua în Guvernul României şi sunt convinsă că cei care i-au votat, cei care i-au susţinut nu i-au susţinut pentru a se poziţiona împotriva propriului Guvern sau a proiectelor la nivel de comunitate sau de judeţ şi atunci se pot confrunta cu această situaţie. (…) Fiecare trebuie să-şi asume modul în care votează la moţiune în faţa electoratului care l-a susţinut, în faţa organizaţiei care l-a susţinut la nivel judeţean”, a spus Viorica Dăncilă, la finalul CExN al PSD.

Citește și Revoltător! Florin Iordache, ministrul Justiției și familia sa sunt abonați la bani (mulți) publici?

Preşedintele interimar al PSD a precizat că în cadrul CExN s-a menţinut decizia luată în BPN şi în grupurile parlamentare ale partidului ca la moţiune senatorii şi deputaţii social-democraţi să asigure cvorumul de şedinţă, dar să nu voteze demersul Opoziţiei.

“Aşa cum au hotărât colegii în Biroul Permanent Naţional, dar şi în grupurile reunite, vom asigura cvorumul, dar nu se va vota. A fost o decizie pe care colegii au luat-o prin vot şi care a fost astăzi discutată şi în cadrul Comitetului Executiv Naţional”, a afirmat Dăncilă.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele