Dăncilă: președintele se află în conflict cu Constituția

0

Premierul Viorica Dăncilă afirmă că preşedintele Klaus Iohannis se află în război cu Constituţia, cu legile, cu românii şi drepturile acestora.

“Am citit în presă declaraţiile preşedintelui în funcţie, care se închipuie ‘într-un plin război cu PSD’ şi care îşi instigă partidul la ură şi la lupte imaginare. Articolul 80 din Constituţie spune că preşedintele este garantul unităţii naţionale. Unde este unitatea, atunci când preşedintele ne declară în stare de război? Unde este imparţialitatea preşedintelui care îi îndoctrinează şi îi alimentează cu ură pe cei ce urmează să compună viitorul Guvern al României? Klaus Iohannis se poate închipui în tot felul de războaie, însă adevărul este că preşedintele se află într-un război deschis cu Constituţia României şi cu legile, cu munca şi bunul simţ, într-un permanent război cu românii şi cu drepturile lor. Ca şi PNL şi acoliţii, care au adoptat un discurs de extremă dreaptă periculos, acest om este într-un război declarat cu bugetarii, cu antreprenorii, cu pensionarii şi cu toţi aceia ce nu votează PNL şi pe care vrea să îi arunce în sărăcie şi izolare! Acestea sunt războaiele pe care le poarta actualul preşedinte şi viitorul Guvern al României – cu legea, cu românii şi cu democraţia”, a scris Dăncilă, pe Facebook.

Citește și: Prima alimentară de stat se deschide astăzi. Guvernul vrea să înființeze 60 de magazine cu produse de la fermierii români

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele