Dăncilă şi Tăriceanu infirmă remanierea, Dragnea tace

0

După niciun trimestru de condus destinele ţării, a apărut prima discuţie legată de remanierea Cabinetului Dăncilă. În buna tradiţie a ultimului an, premierul în funcţie şi Călin Popescu Tăriceanu (a doua spiţă la roata alianţei aflate la guvernare) neagă, Liviu Dragnea tace. Ce s-a întâmplat în cazurile Grindeanu, Tudose e bine cunoscut, totul a fost bine până au căzut.

“Vă asigur că nu am avut absolut nicio discuţie legată de remanierea guvernamentală şi, aşa cum a fost specificat de către cei doi preşedinţi ai coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, o evaluare a miniştrilor se face in cadrul coaliţiei de guvernare. Nu a fost făcută o evaluare”, a spus Viorica Dăncila.

Profit să vă spun un lucru care am văzut că este eminamente politic. Am văzut în presă o ştire care, evident, n-are cum să nu fie rostogolită, pentru că stârneşte interesul, legată de o posibilă remaniere. Vreau să vă spun simplu şi clar că nici vorbă de aşa ceva şi îmi pare rău că astfel de ştiri se propagă fără ca să ne întrebaţi pe noi, cei care suntem responsabilii partidelor componente ale coaliţiei, pentru că v-aş fi spus din primul moment că este o ştire fără niciun fel de bază. Nu s-a discutat nici în cadrul coaliţiei, nici în cadrul Guvernului şi din câte am aflat şi doamna Dăncilă a făcut o declaraţie în acest sens, aşa încât aşa vrea subiectul să fie clar încheiat”, a declarat Tăriceanu.

Indiferent de ce declară premierul în funcție și președintele Senatului, al doilea om în stat, deciziile sunt în continuare doar la Dragnea.

Citeșete și: Petre Daea: Agricultura tot timpul e la voia întâmplării

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele