Dăncilă vrea ca Birchall să nu mai vorbească despre desființarea Secției Speciale

0

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la postul de casă al PSD că nu are de gând să desfiinţeze Secţia Specială şi a spus către ministrul Justiţiei, Ana Birchall, că „nu ar trebui să iasă în public cu păreri personale”.

„Am avut o discuție cu Ana Birchall, nu putem să ieșim cu păreri personale”, a spus președintele PSD.

Dancilă a susținut că declarațiile făcute marți de Ana Birchall conform cărora Ministerul Justiţiei susţine desființarea Sectiei Speciale sunt „categoric părerile ei personale”

„Nu putem să ieșim în public cu păreri personale”, a explicat Dăncila care a susținut că nu va da Ordonanţă de urgenţă pentru desființarea SS.

„Am discutat cu Ana Birchall, cum am discutat și cu restul miniștrilor. Afirmațiile Anei Birchall sunt afirmații personale. Nu vom da niciodată o OUG care să desființeze Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, care să intervină în justiție”, a completat Dăncilă.

Subiectul desființării Secţiei Speciale, relansat marți, după ședința CSM, a reaprins nemulțumirile liderilor PSD faţă de Ana Birchall, a cărei revocare din funcția de ministru al Justiției a fost votată în CEx al PSD în urmă cu o lună.

Miercuri dimineață, voci din aripa dură – apropiații infractorului Liviu Dragnea, Deputatul Mitralieră, Rădulescu sau fosta PRM-ist Olguța Vasilescu – a PSD cereau chiar excluderea ei din partid.

Citește aici cum PSD-iștii sunținători ai infractorului Liviu Dragnea o vor pe Birchall afară din Guvern

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele