Dăncilă vrea să dea drumul la sondaje pentru a stabili candidatul PSD la prezidenţiale

0

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că PSD trebuie să dea drumul la sondaje pentru a stabili candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din toamnă.

“Cea mai bună variantă (de candidat la alegerile prezidenţiale – n.r.) este aceea în care maximizăm şansele pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. De aceea eu cred că trebuie să dăm drumul la sondaje, să luăm în calcul toate variantele posibile, bineînţeles, în aceste sondaje prioritate vor avea colegele şi colegii din partid care vor să candideze pentru Preşedinţia României şi vom vedea care variantă este cea mai bună, astfel încât să obţinem un rezultat cât mai bun”, a spus Dăncilă, la Palatul Parlamentului, întrebată dacă este de acord cu declaraţia lui Şerban Nicolae potrivit căreia PSD şi ALDE trebuie să aibă candidaţi separaţi la alegerile prezidenţiale.

Citește și Lupul moralist Tăriceanu: România are la Cotroceni un trântor solemn

Întrebată dacă ar fi dispusă să îl includă în aceste sondaje şi pe liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, în cazul în care el şi-ar dori acest lucru, premierul a răspuns: “O să introducem în acest sondaj mai multe persoane, astfel încât să vedem care sunt şansele pentru fiecare dintre ele”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele