Dâncu a găsit ”văduva neagră” a PSD

0

Sociologul Vasile Dâncu lansează pe blogul său un avertisment pentru Anca Alexandrescu fost consilier al premierului Viorica Dăncilă şi o apropiată a lui Adrian Năstase, numind-o ”văduva neagră” din PSD şi spunându-i să aibă grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătăţii, unde afirmă că aceasta ar fi consilieră, ”pe acte sau nu”, a ministrului Costache, iar înainte era consiliera cu achiziţii a Sorinei Pintea, aflată în arest preventiv pentru luare de mită.

 

Reacţia sa vine după ce Anca Alexandrescu a susţinut că PSD şi-a amânat Congresul, nu din cauza coronavirusului, ci pentru că Grupul de la Cluj, despre care a afirmat că încearcă să-l impună pe Dâncu în conducerea partidului, a cerut ca Dâncu să vorbească pe scena Congresului. Ea acuză că ”reforma nesfârşită propusă încă din anii 2000 de către Vasile Dâncu nu urmăreşte decât dezintegrarea PSD-ului”.

”De fapt, “gestul responsabil” de amânare (a Congresului – n.r.) are legătură cu grupul de la Cluj. Blestemul care pare să urmărească PSD la nesfârşit. E bine cunoscută încercarea aceşti grupări alături de câţiva lideri de judeţ de a-l impune pe Vasile Dâncu în conducerea partidului. Mai precis, preşedinte al Consiliului Naţional. Ieri însă aceştia au mers mai departe şi au încercat forţarea situaţiei, cerând că Vasile Dâncu să vorbească pe scenă Congresului. Justificarea? Intelectualul de care PSD are nevoie pentru definirea identităţii doctrinare a partidului. O idee veche pe care a încercat-o şi Adrian Năstase. Unde a ajuns…stie toată lumea. Şi Liviu Dragnea a stat la aceeaşi masă cu Vasile Dâncu. Ba chiar l-a pus vicepremier şi i-a ascultat cu sfinţenie analizele şi strategiile. Acum pare că scenariul se repetă cu noua conducere interimara a partidului. Oare acest partid nu are puterea să recunoască că reforma nesfârşită propusă încă din anii 2000 de către Vasile Dâncu nu urmăreşte decât dezintegrarea PSD-ului?”, a scris vineri Anca Alexandrescu.

”Era sa uit de marţişorul pentru Văduva Neagră, piarista mea recentă. E un mărţişor de gând, evident. Ancuţa, nu te mai preocupa de mine, nu eu sunt pericolul. Ai grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătăţii, unde ştim că eşti consilieră, pe acte sau nu, a ministrului Costache. Ştim că înainte erai consiliera cu achiziţii a doamnei Pintea şi a altora. Virusul de la minister poate fi mai puternic decât virusul despre care vorbeai în atacurile asupra mea, sper că stai bine cu imunitatea. Ai grijă de tine!”, o avertizează Dâncu într-un Post scriptum la un text intitulat ”Un mărţişor pentru văduva neagră”, în care demontează acuzaţiile Ancăi Alexandrescu.

Citește și: Simona Halep, pe locul 2 în WTA

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele