Daniel Cămătaru, fiul interlopului Sile Cămătaru, prins în Italia

2
camataru
Daniel Cămătaru, fiul interlopului Sile Cămătaru alias Vasile Balint
- Reclama -

Daniel Cămătaru, fiul interlopului Sile Cămătaru alias Vasile Balint, a fost prins în Italia. Pe numele lui era emis un mandat european de arestare, după ce a fost condamnat în lipsă la 3 ani și 7 luni de închisoare.

 

„La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare”, a anunțat Poliția.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, mai precizează Poliția.

- Reclama -

Vezi și Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani închisoare

Daniel Vasile Cămătaru a dispărut înainte ca instanța să pronunțe decizia definitivă în dosarul în care era judecat pentru încălcarea ordinului de protecție.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele