Darren Cahill, mesaj de adio pentru Simona Halep

0
- Reclama -

Antrenorul Darren Cahill a răspus mesajului prin care Simona Halep a anunţat, miercuri, încetarea colaborării.

 

„După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună”, a scris ea, pe reţelele de socializare.

„Nu, eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o călătorie incredibilă împreună cu tine. Îmi amintesc fotografia de mai sus de parcă a fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare extraordinară, dar cel mai important, o persoană extraordinară şi o prietenă. Toate cele bune, Simo!”, a fost mesajul de răspuns al australianului.

Simona Halep a mai fost pregătită de Daren Cahill din 2015 până în 2018, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

- Reclama -

Românca a anunţat, la 12 septembrie 2019, într-un mesaj postat pe Facebook, că reia colaborarea cu Darren Cahill din sezonul 2020. În 2018, australianul a renunţat la a mai lucra cu jucătoarea română, pentru a fi mai aproape de familie. El a rămas însă apropiat de Simona.

Halep a jucat puţin în 2021, din cauza accidentărilor suferite.

Vânzările de autoturisme Dacia în Europa au înregistrat în august un declin de 8,2%,

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele