Acasă Sport Darren Cahill rupe tăcerea după discuția tăioasă cu Simona Halep de la...

Darren Cahill rupe tăcerea după discuția tăioasă cu Simona Halep de la Shenzhen: „Aș face-o din nou dacă aș fi nevoit

0

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep (28 de ani, 4 WTA), a comentat în timpul unei emisiuni reacția sa de la Shenzhen, când a muștruluit-o pe Simona Halep în timpul unui on-court-coaching din timpul meciului cu Karolina Pliskova (27 de ani, 2 WTA), pierdut cu 0-6, 6-2, 4-6

 

„Cred că aș face-o din nou dacă aș fi nevoit. Nu este un moment plăcut pentru niciun antrenor, dar nu cred că am avut de ales, dacă voiam să-mi fac meseria bine. Meseria noastră este să-i oferim jucătorului cea mai bună șansă de a câștiga meciul.

De asemenea, în legătură cu alegerea cuvântului «disgrace», trebuie să luăm în calcul că engleza nu e limba ei maternă. Aș fi putut să aleg alte cuvinte, dar sunt destul de sigur că niciunul nu ar fi avut impactul acestuia.

Am vorbit cu psihologul ei sportiv, doamna Alexis Castorri – Simona a vorbit și ea cu ea – și am întrebat-o dacă am fost deplasat. Mi-a răspuns că nu, cu siguranță nu.De asemenea, mi-a spus că a fost foarte mândră că Simona a reușit să iasă în cele din urmă din acea negură – a fost a treia oară când ea a văzut-o reușind acest lucru. Am avut o conversație grozavă, iar Simona nu este supărată”, a declarat Darren Cahill la emisiunea SEN Breakfast, citat de treizecizero.ro.

Citește și: Simona Halep va juca alături de Irina Begu la JO 2020, în proba de dublu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele