De ce a lipsit Prințul Louis de la înmormântarea Reginei Elisabeta. Au avut un motiv întemeiat

0

Tânărul regal nu a participat împreună cu frații săi mai mari la înmormântarea străbunicii lor. De cele mai multe ori, frații săi mai mari apar la evenimente publice alături de Ducii de Cambridge.

Pentru că recent întreaga lume a avut ochii ațintiți asupra Marii Britanii, mulți s-au întrebat de ce a lipsit Prințul Louis de la înmormântarea Reginei Elisabeta.

În timp ce Prințul George și Prințesa Charlotte s-au numărat printre mulți membri ai Familiei Regale prezenți la înmormântarea de stat a Reginei Elisabeta a II-a, cel mai mic copil al Prințului William și al lui Kate Middleton, Prințul Louis, a lipsit în mod semnificativ de la eveniment. Se pare însă că au exitat motive întemeiate.

De ce a lipsit Prințul Louis de la înmormântarea Reginei Elisabeta

Deși Hello! Magazine a subliniat că nu există o regulă oficială care să specifice vârsta pe care trebuie să o aibă un regal pentru a participa la astfel de evenimente, noul prinț și prințesă de Wales au decis că fiul lor de 4 ani e încă prea mic pentru a participa la o înmormântare. Decizia nu este deloc surprinzătoare. Prințul Louis a rămas acasă și în timpul funeraliilor Prințului Philip care au avut loc anul trecut.

Kate Middleton în timp ce îi ține mâna pe spate fiicei sale, Prințesa Charlotte, la înmormântarea Reginei Elsiabeta a II-a

Prințesa Charlotte și Kate Middleton au purtat ținute de doliu asortate la înmormântarea Reginei Elisabeta. Când a vorbit cu guvernatorul general al Australiei, David Hurley, în timpul unei recepții la Palatul Buckingham, Middleton a mai dezvăluit că Prințul Louis încă se încearcă să înțeleagă moartea străbunicii sale. Ducesa a mai spus că este curios cum se vor schimba lucrurile după pierderea ei.

Potrivit Daily Mail, Hurley și-a amintit că Kate a spus că „cea mai mic copil al lor pune acum întrebări”. El nu știe dacă se mai poate juca la Balmoral, locul unde a decedat Regina, acum că ea nu mai este acolo.

Guvernatorul general a adăugat apoi că Prințul George, în vârstă de 9 ani, procesează toate detaliile evenimentului. „Își dă seama acum cât de importantă era străbunica lui și ce se întâmplă”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele