De ce merită să apelezi la Auto Rulate București pentru a intra în posesia unei mașini rulate?

0

O mașină este una dintre cele mai importante achiziții pe care le vei face vreodată. Ca și casa, este un atu de valoare pe care te vei baza în anii următori. Dacă nu îți faci temele sau vrei să faci economie pe termen scurt, s-ar putea să te coste de zece ori mai mult pe termen lung.

Când vine vorba de industria auto, există o mulțime de șerpi în iarbă (și la fel de multe vipere). Acesta este motivul pentru care este important să știi că vehiculul achiziționat este bun, de încredere și potrivit pentru stilul tău de viață.

Nu toți ne pricepem la motoare, nici nu avem timp pentru o mulțime de verificări. Din acest motiv, cea mai bună cale pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil este cumpărarea unei mașini second hand de calitate la un dealer precum Auto Rulate București. Iată câteva motive pentru care merită să apelezi la acest dealer autorizat pentru a intra în posesia unei mașini rulate.

Nu îți dorești să cheltuiești o avere pe o mașină care nu va face doi lei peste vreo trei ani

Unul dintre cele mai mari riscuri posibile este să-ți cumperi o mașină de proastă calitate. De aceea, alege o mașină de la un dealer care se mândrește cu faptul că are cea mai bună calitate de mașini rulate și servicii ireproșabile.

Ai siguranța că primești ceea ce plătești

Din respect pentru clienții săi și pentru activitatea pe care o desfășoară, Auto Rulate București oferă clienților doar mașini trecute printr-un control riguros înainte de a fi puse spre vânzare. De asemenea, mașinile vor avea un istoric al accidentelor și reviziilor și informații despre autenticitatea kilometrilor.

Astfel, oricine alege o mașină din parcul său auto are siguranța că primește pentru ceea ce plătește, adică o mașină de cea mai bună calitate.

Ai siguranța că atunci când cumperi un autoturism, ești cu adevărat proprietarul său

Pare ciudat, nu-i așa? Dacă cumperi o mașină normal că este a ta. Ei bine, nu este întotdeauna chiar așa. Dacă persoana care ți-o vinde nu are dreptul să o vândă, din punct de vedere legal, nu îți aparține, în ciuda faptului că ai investit o sumă destul de mare de bani.

Un motiv pentru care o vânzare de chilipir pare prea bună ca să fie adevărată s-ar putea să fie faptul că vehiculul este furat.

Dacă cumperi de la un dealer de încredere nu ai cum să fii înșelat. Ceea ce cumperi îți va aparține după încheierea tranzacției.

Dacă nu știi ce vrei, ai nevoie de experți să-ți ofere sfaturile și serviciile potrivite

Una dintre cele mai grele părți despre cumpărarea unei mașini este să știi ce tip de mașină ai de fapt nevoie. În cazul în care un vânzător calificat și cu cunoștințe ți le oferă, acestea te poate ajuta să găsești un vehicul care să se potrivească stilului tău de viață și care să se încadreze în bugetul destinat achiziționării mașinii.

De asemenea, dealerul te poate ajuta să-ți vinzi vehiculul actual prin sistemul Buy-Back și să-ți cumperi o mașină mai nouă și mai frumoasă. Tot ceea ce trebuie să faci este să te duci cu mașina la dealer, o echipă de experți și tehnicieni ți-o va evalua, îți vei alege mașina noua, vei plăti diferența și vei pleca cu ea oriunde vei dori.

În plus, dacă nu îți poți achiziționa mașina cu bani cash, poți primi cele mai bune sfaturi în privința celei mai bune surse de finanțare pentru tine.

Poți alege între un credit prin IFN, un credit prin bancă sau un credit fără dobândă (cel mai nou și avantajos produs lansat de Auto Rulate). Dobânda la credit începe de la 6%.

După achiziționarea mașinii vei fi fericitul posesor al unei mașini cu kilometri garantați 100%,  care va primi din partea dealerului 12 luni garanție, revizie la livrare și verificare completă, service personal, service post-vânzare.

Rapiditate, eficiență, satisfacție, profesionalism…de toate vei avea parte din partea dealerului expert care își ține mereu clienții aproape. Ai înțeles acum de ce merită să apelezi la el pentru a intra în posesia unei mașini rulate de cea mai bună calitate?

Citeşte şi Fără scăpare, fără parcare, primăria doamnei Firea a pus ochii pe mașini

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele