De ce poartă Serena Williams plasturi negri pe față, imaginile cu jucătoarea de tenis după victoria de la Toronto

2

Serena Williams a avut parte un meci minunat și a reușit să obțină prima sa victorie după mai bine de un an într-un circuit de tenis profesionist. Aceasta s-a aflat pe teren cu adversara sa, Nuriei Parrizas-Diaz.

Meciul incredibil a avut loc la Toronto, iar fanii s-au bucurat să o vadă pe jucătoarea de tenis din nou în formă. Cei mai mulți s-au întrebat de ce poartă Serena Williams plasturi negri pe față.

Mulți susținători ai sportivei s-au arătata a fi îngrijorați cu privire la motivul pentru care acesta are tot timpul plasturi negri pe față. Meciul de la Toronto nu a fost prima apariție de acest gen a jucătoarei de tenis. La Wimbledon a fost pentru prima dată zărită cu plasturii pe față.

De ce poartă Serena Williams plasturi negri pe față

Fanii se întreabă de ce poartă Serena Williams plasturi negri pe față. Sportiva a fost văzută de mai multe ori cu aceștia pe obrazul drept. Serena și-a făcut debutul cu acești plasturi la Wimbledon în meciul din turul 1. Sportiva în vârstă de 40 de ani ar avea un motiv întemeiat pentru purtarea acestora.

Serena Williams în timpul meciului de la Toronto 2022

Deși mulți au crezut că este doar un accesoriu, se pare că plasturii au un rol medical. Conform publicației newshunt365, plasturii sunt purtați de sportivă din cauza unor probleme mai vechi pe care le are cu sinusurile. Se pare că banda neagră are rolul de a ușura presiunea și durerea pe care afecțiunea sportivei i-o provoacă.

Mai mult, aceștia ar ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui din zona respectivă. Jucătoarea profesionită de tenis a vorbit în trecut despre problemele sale de sănătate. Ea a povestit prima dată despre problemele legate de sinusuri în anul 2007.

De atunci acesta a fost văzută de mai multe ori cu plasturii negri pe față. Sportivei nu îi este deloc ușor să se antreneze cu sinuzită.

În ciuda problemelor medicale ea dă întotdeauna dovadă de profesionalism pe teren. Acesta a fost și cazul celui mai recent meci de la Toronto unde a reușit să obțină o victorie remarcabilă.

Serena Williams alături de Ons Jabeur au făcut echipă în meciul de la Eastnourne

Serena Williams a obținut prima victorie după mai bine de un an

După înfrângerea de la Wimbledon, Serena Williams s-a întors în forță pe terenul de tenis. Jucătoarea i-a luat pe toți prin surprindere la Toronto. Spiritul său de luptătoare a demonstrat că nimic nu stă în fața hotărârii sale de a da tot ce are mai bun pe teren.

Serena a obținut prima victorie: 6-3, 6-4, în fața adversarei sale Nuriei Parrizas-Diaz. Aceasta nu a mai câștigat un meci simplu din luna iunie a anului trecut. La mai bine de un an de la acel moment și-a bucurat fanii cu o victorie remarcabilă.

Serena Wiliams la meciul de la Eastbourne după ce a revenit pe teren după p pauză de un an

Serena a lipsit destul de mult de ep teren. Aceasta a avut o pauză de aproape un an din circuit și mulți au crezut că aceasta se gândește serios să se retragă. Însă tenisul a fost întotueauna în sufletul său, iar sportiva nu a putut să renunțe la acest lucru cu ușurință.

Victoria din Toronto i-a readus acesteia speranța. Serena a intrat pe teren în Toronto la scurt timp după ce Simona Halep a câștigat un meci în fața Donnei Vekic. După două ore intense, Serena a obținut victoria și a câștigat 81 de puncte în total, având în prezent cu 10 mai multe ca adversara sa.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele