Delirium Tremens și PSD-isme peste România

0
- Reclama -

Moțocii politicii românești ghiftuiți și desfătați de la țâța bugetară și-au pierdut mințile dându-și arama pe față.

Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu spune, într-un interviu pentru „Adevărul” , că protestatarii din Piața Victoriei ar trebui înfruntați cu tunuri de apă: „De ce mai stau ca proștii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”, citează News.ro. Mai mult, el spune că și-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluție și este pregătit să o folosească din nou: „Nu o să mi-o ia nimeni în viața vieților și o țin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat.”

Deputatul PSD afirmă că nicio lege a grațierii pe el nu îl „ajută cu absolut nimic”.

El spune că oamenii care au ieșit să protesteze în Piața Victoriei au fost scoși în stradă și manipulați și că ar trebui să se intervină cu tunurile cu apă împotriva acestora: „Pentru ce se mai duc oamenii în Piața Victoriei acum și de ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile cu apă dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm un loc în maidan. (…) Nu poți în fiecare zi un loc să-l transformi într-un maidan. Să stea ca proștii în fiecare seară acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au ieșit pentru nicio ordonanță. Au fost scoși în stradă și manipulați groaznic de cine a avut interes să îi manipuleze. (…) Mulți ies în stradă la orice e dat pe Facebook și au fost aduși de la multinaționale”.

Deputatul PSD vorbește și despre mitraliera AKM cu care a tras la revoluție și pe care spune că a păstrat-o și este pregătit să o folosească oricând, „imediat”.

- Reclama -

„Eu arma cu care am tras la revoluție mi-am păstrat-o. Niciodată n-am vrut să o dau, o țin acasă ca și armă de panoplie. Am certificat de colecționar, nu o să mi-o ia nimeni în viața vieților și o țin că poate vreodată mai vine cineva cu vreo o idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi. Sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat, imediat”, mai declară deputatul PSD de Arges.

Întrebat dacă se gândește să iasă să tragă în Piața Victoriei, el spune că o poate face oriunde vrea: „Pot să ies unde vreau eu. Dacă mă apucă pe mine vreo nebunie, pot să ies unde vreau eu. E dreptul meu și riscul meu și hotărârea mea în momentul ăla”.

El spune, despre indemnizația sa de revoluționar, că este „una de doi bani, de mizerie”, dar că nu renunță la ea pentru că este dreptul lui. Deputatul mai spune și despre indemnizația de parlamentar că este „de mizerie”: „Pentru cei 5.000 de lei de mizerie fac suficientă treabă în țara asta”.

Instanța supremă l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Cătălin Rădulescu la un an și șase luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de dare de mită și de administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

Noi nu suntem manipulați să scriem și nici să ne exprimăm liber scârba față de hoți, ci suntem siderați de acest pericol public cu iz terorist din propriile-i afirmații, care vrea să tragă cu pușca când și probabil în oricine dorește.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele