VVD: ”Este exclus să îmi dau demisia”

0

Viorica este bărbată. Parol. Premierul  a spus că plângerea penală pentru înaltă trădare depusă împotriva sa de liderul PNL Ludovic Orban reprezintă un act deplasat. Viorica Vasilica Dăncilă (VVD) a insistat că nu ia în calcul demisia.

“Consider că este un act deplasat să faci plângere penală pentru înaltă trădare premierului României. Sunt convinsă că justiţia va găsi ridicolă această plângere, care este complet ruptă de realitate. Sunt însă îngrijorată că un politician român, liderul celui mai important partid de opoziţie din România, a găsit nimerit să alăture înalta trădare de un act diplomatic prietenos cu statul Israel. Acest lucru mă îngrijorează. Legat de demisie, exclus. Sunt susţinută de coaliţia majoritară, este exclus ca să îmi dau demisia. Dimpotrivă, ştiţi cum se spune în România, ceea ce nu te ucide te face mai puternic. Consider că pot să duc guvernarea până în 2020. Legat de aceste plângeri penale, am văzut că şi astăzi au apărut în presă alte plângeri, văd că s-a instituit instituţia denunţătorilor, văd că este bătaie pentru a se înscrie în această instituţie. Eu cred că deja la un moment dat acest lucru nu ne face cinste şi nu le face cinste celor care au un astfel de comortament. Pe mine nu mă interesează acest lucru, mă interesează să vin şi să pun în aplicare acest program de guvernare şi îl voi îndeplini până la capăt. Asta aşteaptă românii de la noi. Nu ceartă, nu scandal, nu denigrare, nu cuvinte urâte”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Premierul a spus că a fost creată “insituţia denunţătorilor”. Alte instituții nu s-au mai creat? Cum ar fi aceea a nulităților cu funcții!

Citește și:Aleșii locali ar putea beneficia de pensii speciale

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele