Demi Moore şi-a vândut triplexul de lângă Central Park din New York pentru 45 de milioane de dolari

0
- Reclama -

Actriţa Demi Moore şi-a vândut triplexul din clădirea San Remo de lângă Central Park din New York pentru 45 de milioane de dolari, potrivit Variety.

Iniţial, preţul pentru care triplexul a fost listat era de 59 de milioane de dolari, cu 40% mai mic decât cel original. Cumpărătorul proprietăţii cu o suprafaţă de 2.133 de metri pătraţi a preferat să rămână anonim.

Demi Moore a cumpărat această locuinţă de la producătorul de teatru Robert Stigwood, în 1990, împreună cu soţul său de la acea vreme, Bruce Willis, pentru aproximativ 7 milioane de dolari.

Triplexul a fost o lungă perioadă nelocuit şi a fost scos la vânzare nemobilat.

În aceeaşi clădire, solistul trupei U2, Bono, deţine un duplex, cumpărat în 2003 de la fondatorul Apple, Steve Jobs, pentru care a plătit 14,5 milioane de dolari.

- Reclama -

Demi Moore, care va putea fi văzută anul acesta în drama ”Blind”, alături de Alec Baldwin, deţine mai multe proprietăţi în Hailey (Idaho) şi în Beverly Hills (Los Angeles).

Demi Moore, născută pe 11 noiembrie 1962, a debutat în serialul ”General Hospital”, în care a jucat în perioada 1981 – 1984. Apoi, actriţa a făcut tranziţia spre cinematografie şi s-a remarcat în câteva lungmetraje de succes, precum ”Fantoma mea iubită/ Ghost” (1990), ”Oameni de onoare/ A Few Good Men” (1992), ”Propunere indecentă/ Indecent Proposal” (1993), ”Striptease” (1996), ”G.I. Jane” (1997) şi filmele din seria ”Îngerii lui Charlie”. În ultimii ani, vedeta americană a acceptat mai puţine roluri, între care s-au numărat ”Panică pe Wall Street/ Margin Call” (2011), ”Very Good Girls” (2013) şi ”Forsaken” (2015).

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele