Deputata AUR cu ”mitraliera”: Ideea dumneavoastră nu e rea, dar nu e aplicabilă

0

Gianina Șerban, deputată AUR, a scris, într-un dialog cu un internaut care îi cerea să intre cu mitraliera în Senat şi să îi pună pe toţi la pământ, că ”este o idee foarte bună”, însă ulterior aceasta şi-a şters comentariul, a scris Antena3.ro.

 

Comentariu dement al unui internaut

”Dar ce voiați, doamnă Gianina Șerban? Ori intrați cu mitraliera în Senat și îi culcați pe toți, ori degeaba ne scrieți aici. Aici nu ne sunteți de niciun folos. Faceți cu ei dacă aveți sânge ce a făcut sclavul de Iliescu cu Ceaușescu. Câțiva generali de armată, SPP, SRI, Antidrog, și alte instituții de partea dumneavoastră și atât contează… șobolanii ăștia sunt nimic fără astea.. Sau ați uitat că valoarea sclavului este dată de relații?”, a fost mesajul pe FB.

Vezi și Ringo Dămureanu, parlamentar AUR, crede că vine Apocalipsa din cauza vaccinării

”Ideea dumneavoastră nu e rea, dar nu e aplicabilă. Pe lângă acest fapt, după cum bănuiesc că știți, sistemul e făcut de cei care ne-au condus timp de 30 de ani, să pună interesul personal mereu mai presus de al cetățeanului de rând. Cât despre relații, nu le avem!”, a fost răspunsul deputatei.

Gianina Șerban va reprezenta Alianța pentru Unirea Românilor în Parlament pentru următorii 4 ani. Aceasta a deschis lista Camerei Deputaților din partea județului Ilfov.

Deputata AUR se plimbă ori într-un Porsche Cayenne, ori într-un Mercedes ML sau într-un BMW X1

Potrivit Newsweek.ro, Gianina Șerban are, potrivit declarației de avere, trei case, două spații comerciale, trei terenuri și trei mașini de teren: Porsche Cayenne, Mercedes ML și un BMW X1.

Deputata AUR deține împreună cu soțul ei două terenuri cumpărate în 2016: unul intravilan, de 2.500 mp, și unul extravilan, de 4.999 mp, plus un teren arabil de 708 mp, moștenit în 2018.

Cei doi soți mai dețin împreună două spații comerciale și două case construite în perioada 2016 – 2017, plus una moștenită în 2018. Deputata cu ”mirtraliera” mai deține trei bolizi de zeci de mii de euro: Porsche Cayenne, Mercedes ML și un BMW X.

Bijuterii de mii de euro

Deputata Gianina Șerban a mai strâns bijuteri de 15.000 euro și și-a împrumutat propria firmă, Green Residențial Construct, cu 44.000 euro. Ea a fost angajată la propria firmă, la fel și soțul ei, de unde au încasat fiecare un salariu anual de 36.000 lei. Soțul ei, Adrian Mihail Șerban, a mai încasat pe PFA suma de 70.000 euro.

Firma soților Șerban, Green Residențial Construct, se ocupă cu construcția locuințelor în localitatea ilfoveană Cornetu. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de peste 1,82 milioane lei și un profit de peste 1,31 milioane lei cu un număr mediu de 12 angajați.

Vezi și Un pensionar și-a construit casă cu doar 250 de dolari

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele