Deputatul implicat în scandalul sexual și-a luat concediu plătit de Parlament

0

Deputatul PSD de Argeş, Aurel Bălăşoiu, care a fost exlus săptămâna trecută din partid, în urma apariţiei unui filmuleţ în care ar apărea împreună cu o persoană, în ipostaze intime, a cerut concediu cu plată de la Parlament, pentru zilele în care au loc şedinţe de plen şi comisii, până în data de 19 octombrie, el precizând că solicitarea o face pentru ”motive personale”.

 

În cererea adresată Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, Aurel Bălăşoiu solicită aprobarea concediului cu plată pentru perioadele 03-04 octombrie, 10-12 octombrie şi 17 – 19 octombrie, „din motive personale”.

Zilele de concediu solicitate de deputat sunt cele în care au loc şedinţe de plen sau de comisie, respectiv luni, marţi şi miercuri. Astfel, Aurel Bălăşoiu va activa ca şi parlamentar de joi până sâmbătă, când deputaţii au program în circumscripţiile electorale.

Imaginile cu caracter sexual în care ar apărea deputatul Aurel Bălăşoiu şi care au stat la baza deciziei forurilor de conducere ale PSD de excludere a acestuia din partid sunt analizate de către procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Stelian Ion: numirea unui judecător ca Procuror general e ca şi cum ai pune un neurochirurg să te opereze la genunchi

Anchetatorii ar urma să decidă, luni, dacă deschid un dosar penal care să îl vizeze pe parlamentarul care neagă că el a fi unul dintre cei doi bărbaţi din imagini, despre celălalt circulând informaţii potrivit cărora ar fi minor.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele