Deputatul USR Emanuel Ungureanu versus penalii PSD din sănătate

0

Deputatul USR Emanuel Ungureanu i-a acuzat pe reprezentanții PSD care au condus ministerul Sănătății, în plenul Camerei Deputaţilor, că „din cauza lor şi a mafiilor lor ard spitalele din România”.

 

Vezi și Vot final pe moțiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu

„Nu ca aţi fi un înger (Alexandru Rafila – n.r.), că nu sunteţi, dar nu sunteţi ca dl Beuran. Dl Beuran a fost ministru Sănătăţii PSD. Acum câteva săptămâni a venit la mine o doamnă doctor care mi-a zis că fostul ministru al Sănătăţii Beuran i-a cerut şpagă 10.000 de euro pentru un post de asistent universitar. Am trimis-o la DNA şi continuarea o ştiţi. Aţi spus că am fost brancardier, ştiaţi că este o minciună. Ştiaţi că brancardier a fost fostul ministru al Sănătăţii PSD, Bodog, care a furat şi teza lui de doctorat în management a fost anulată. Adică un hoţ dovedit a fost şeful vostru la Sănătate, al mafiilor voastre, şi la o lună de zile după ce a devenit ministru a amânat toate planurile de conformare şi de asta ard spitalele, nenorociţilor!”, a declarat Ungureanu, la dezbaterea moţiunii simple pe sănătate depusă de PSD.

El a amintit şi de mandatul Sorinei Pintea de la Sănătate, care „în loc să se ocupe de problemele de sănătate ale românilor a luat şpagă în spitale”.

Vezi și Senatul a făcut scut în jurul lui Bodog

Sau Sorina Pintea, după gratii pentru 24 de ore

„Domnul Grindeanu ne-a scos în stradă şi după aceea el a scos ştiucile din Belina cu Dragnea. Voi ne daţi nouă lecţii despre sistemul sanitar? Domnule Rafila, am fost în 84 de spitale din ţară. Am fost la Târgu Jiu unde curgea la propriu rahatul pe pereţi. Managerul şi-a dat demisia şi preşedintele Consiliului Judeţean l-a pus înapoi. La Craiova am filmat mizeria de la UPU. (…) Niciodată în viaţa asta PSD-işti care au fost miniştri ai Sănătăţii nu au atâta şcoală cât a făcut Voiculescu. Voi n-aţi făcut nici în pauzele de recreere”, a adăugat Ungureanu.

Vezi cum scapi de coronavirus la tine acasă cu un purificator performant

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele